32.5 C
Αθήνα
10 Αυγούστου 2022
Κριτικές | Νέα Gaming
Νέα Gaming

Έρχεται σύντομα το free Battlefield 5 DLC, Δείτε το πότε

Το πρώτο δωρεάν DLC του Battlefield V, Chapter 1: Overture, έφτασε. Η εταιρεία DICE επιβεβαίωσε στο Twitter ότι, μετά από μια σύντομη καθυστέρηση, η επέκταση θα φτάσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Στόχος ήταν αρχικά να ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα, αλλά η DICE ανακάλυψε ορισμένα ζητήματα και ως εκ τούτου αποφάσισε να προωθήσει την απελευθέρωση.

Advertisements

Η DICE δήλωσε ότι “εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο” για να διορθώσει τα προβλήματα που προκάλεσαν την καθυστέρηση, αν και το στούντιο δεν έχει εξηγήσει ποια ήταν τα προβλήματα. Όποια και αν είναι η περίπτωση, τα καλά νέα είναι ότι η καθυστέρηση ήταν σύντομη. Η DICE ζήτησε συγνώμη για την πρόσθετη αναμονή και ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υπομονή τους. “Η ομάδα συμφώνησε ότι είναι καλύτερο για την υγεία του παιχνιδιού να κρατήσει μακριά και να διορθώσει τα θέματα”, δήλωσε η DICE για την καθυστέρηση.

To Chapter 1: Overture είναι η πρώτη δόση στο στοιχείο ζωντανής υπηρεσίας Battlefield V’s Tides of War. Ενώ τα προηγούμενα παιχνίδια Battlefield χρεώνουν παίκτες για επιπλέον περιεχόμενο, η DICE τα aαφήνει  όλα πίσω για το Battlefield V, και αντ ‘αυτού πουλώντας καλλυντικά αντικείμενα. Οι μικροδιαμετάξεις δεν διατίθενται ακόμη στο Battlefield V, αλλά πιθανότατα θα ξεκινήσουν σύντομα.

Σε μια ανάρτηση στο Reddit, η DICE αποκάλυψε ορισμένες βασικές λεπτομέρειες στο Κεφάλαιο 1: Πρόγραμμα ανάπτυξης του Overture. Θα αρχίσει να φτάνει στις 5 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα PT, η οποία λειτουργεί στις 3 π.μ. στη Νέα Υόρκη, στις 8 το πρωί στο Λονδίνο και στις 6 το πρωί στο Σίδνεϊ. Θα υπάρξει μία ώρα διακοπής σε κάθε πλατφόρμα, καθώς το patch θα κυκλοφορήσει. Δείτε το πρόγραμμα:

 

  • PC – Wednesday, Dec 5th at 1am PT / 4am ET / 9am UTC / 10am CET
  • PlayStation 4 – Wednesday, Dec 5th at 2am PT / 5am ET / 10am UTC / 11am CET
  • Xbox One – Wednesday, Dec 5th at 3am PT / 6am ET / 11am UTC / 12pm CET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η From Software εργάζεται σε «πολλά νέα έργα» από διαφορετικούς σκηνοθέτες

Game Reviews

Galactic Civilizations III: Intrigue Review

Game Reviews

Το Assassin’s Creed Valhalla φέρνει πίσω το Social Stealth και ξεχωρίζει

Game Reviews

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy