22.1 C
Αθήνα
28 Σεπτεμβρίου 2021
Κριτικές | Νέα Gaming
Νέα Gaming Παιχνίδια PC - Υπολογιστής Παιχνίδια Play Station 4 Παιχνίδια XBOX Παιχνίδια Xbox One

Πότε βγαίνει το Red Dead Redemption 2’s Online Beta

Η online beta beta του Red Dead Redemption 2 θα είναι διαθέσιμη στα PS4 και το Xbox One από τις 27 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Rockstar Games. Όπως αναφέρει λεπτομερώς στην ιστοσελίδα της, η Rockstar σχεδιάζει να αυξήσει την πρόσβαση στο Read Dead Online σταδιακά την προσεχή εβδομάδα, ξεκινώντας από τους ιδιοκτήτες της Ultimate Edition του Red Dead Redemption 2 στις 27 Νοεμβρίου και δημιουργώντας πλήρη πρόσβαση στο κοινό μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Advertisements

Στις 27 Νοεμβρίου, οποιοσδήποτε κατέχει τo Red Dead Redemption 2’s Ultimate Edition, θα έχει πρόσβαση στο beta από τις 8:30 AM ET / 5:30 AM PST / 1:30 PM GMT / 12:30 AM AEDT (28 Νοεμβρίου). Εκείνοι που έπαιζαν το Red Dead Redemption 2 την ημέρα εκτόξευσης – με βάση τα δεδομένα του Rockstar – θα έχουν πρόσβαση στο beta από τις 28 Νοεμβρίου. Εάν παίζετε το παιχνίδι σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ της έναρξης και της 29ης Οκτωβρίου, θα έχετε τη δυνατότητα για να μπείτε στο beta από τις 29 Νοεμβρίου. Τέλος, όλοι οι άλλοι που κατέχουν το παιχνίδι μπορούν να δουν το beta από τις 30 Νοεμβρίου. Αυτή η σταδιακή ανάπτυξη, λέει η Rockstar, θα βοηθήσει να «διευκολυνθεί η beta και να μετριαστούν σημαντικά ζητήματα».

Σύμφωνα με την Rockstar, το Red Dead Online “συνδυάζει το κλασικό multiplayer του αρχικού Red Dead Redemption με τα καλύτερα από όσα έχουμε μάθει από τότε για τη δημιουργία βαθιών εμπειριών για πολλούς παίκτες”. Επίσης προσθέτει, είναι “κάτι εντελώς νέο και διασκεδαστικό και μια εμπειρία που θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου”.

Η Rockstar συνεχίζει: “Με το gameplay του Red Dead Redemption 2 ως βάση, το Red Dead Online μεταμορφώνει τα τεράστια και βαθιά λεπτομερή τοπία, πόλεις, πόλεις και ενδιαιτήματα της Red Dead Redemption 2 σε ένα νέο ζωντανό online κόσμο έτοιμο να μοιραστεί με πολλαπλούς παίκτες.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Fallout 76 είναι γεμάτο από ανθρώπους, αλλά είναι ένας μοναχικός, νεκρός κόσμος

Game Reviews

Το τρομερό Crash Team Racing: Nitro-Fueled, έρχεται τον Ιούνιο του 2019

Game Reviews

A Way Out Review – Κυκλοφορεί για PS4, PC, Xbox One

Game Reviews

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy